Χορηγοί:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων σε εναρμόνιση με την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση με τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας στο σύνολο της Επικράτειας, από τις 07.11.2020 μέχρι και τις 15.05.2021, με στόχο τη μείωση της διασποράς στους πολίτες του επικίνδυνου κορωνοϊού SARS-CoV-2, αποφάσισε να αναστείλει όλες τις προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητές του, πεζοπορίες και αναβάσεις στα βουνά, για αυτό το χρονικό διάστημα.

Όσοι όμως από τους φίλους πεζοπόρους και ορειβάτες επιθυμούν να μη χάσουν την επαφή τους με το βουνό και την φύση, ο Σύλλογος τους ενημερώνει ότι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες μόνο τηλεφωνικά από τα γραφεία του Συλλόγου και να περιορίσουν τις επισκέψεις τους σε αυτά.

   Επειδή ωστόσο όλοι μας στον Σύλλογο αγαπάμε την φύση και το περπάτημα,

δραστηριότητες που δεν είναι απαγορευτικές αυτή την περίοδο, αντιθέτως βοηθούν το ανοσοποιητικό και την ψυχολογία μας, προτρέπουμε τα μέλη μας να συνεχίσουν να περπατάνε και να αθλούνται για το καλό της ψυχικής τους υγείας και της σωματικής τους ευεξίας, τηρώντας ωστόσο τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής. Το περπάτημα στην φύση είναι σαφώς καλύτερο από την παραμονή στο κλειστό σπίτι και την συνεχή έκθεση στον ανηλεή βομβαρδισμό της τηλεόρασης και των social media. 

   Σας υποσχόμαστε ότι, όταν θα ομαλοποιηθεί πάλι η κατάσταση, θα επανέλθουμε δριμύτεροι.

______________________________________________________________

Τhe Mountaineering Club of Hania in harmonization with the latest Joint Ministerial Decision with the new rules against the spread of the pandemic throughout the Territory, from 07.11.2020 to 15.05.2021, with the aim of reducing the dispersion of the citizens of the dangerous corona virus SARS-CoV-2, decided to suspend all its planned sports activities, hiking and mountaineering, for this period.

  However, for those hikers and mountaineers who wish to avoid contact with the mountain and nature, the Club informs them that they can request information only by phone from the Club's offices.

We promise you that, when the situation normalizes again, we will come back stronger.