Χορηγοί:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων θα διοργανώσει τετραήμερη εξόρμηση για εκμάθηση και προπόνηση στο σκι, για παιδιά και εφήβους (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 9 μέχρι 16 χρονών και για τους μικρούς αθλητές του ορειβατικού σκι, σε Χιονοδρομικό Κέντρο στην Ελλάδα, από Πέμπτη 5 Ιανουαρίου έως και Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.  
     Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν για 4 ολόκληρες ημέρες στο ευχάριστο αυτό άθλημα, στις σύγχρονες ευρωπαϊκού επιπέδου, εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού αυτού.  
     Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος για αυτό δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή των παιδιών σας. Αναχώρηση το βράδυ της Τετάρτης 4/01 από το λιμάνι της Σούδας και επιστροφή πάλι με πλοίο την Δευτέρα 9/01 το πρωί.  


     Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647. Οι εγγραφές θα γίνονται τις ίδιες ώρες ΜΟΝΟ με την προσωπική σας παρουσία και με προκαταβολή του μισού αντίτιμου συμμετοχής στην εξόρμηση. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 19/12/22, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Συλλόγου. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο προπονητής ορειβατικού σκι του Συλλόγου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκης.