Samaria Run 2018 Sponsors

 
    
eos logo  logo 2018   

 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟΝ 9ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ‘ΣΑΜΑΡΙΑ’
ΜΑΧΙ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΟΜΑΛΟΥ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ - ΠΟΡΙΑ -
ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ - ΞΥΛΟΣΚΑΛΟ ΟΜΑΛΟΥ
Ε.Ο.Σ. ΧΑΝΙΩΝ
ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2018

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ :

ΣΩΜΑΤΕΙΟ :

ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΗΛΙΚΙΑ :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :

ΠΟΛΗ :

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

ΜΕΓΕΘΟΣ Τ-SHIRT :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
(Συμπληρώνεται από τη Γραμματεία)

 

 

Αποδοχή αποποίησης ευθύνης

Ο Σύλλογος δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Επιτροπή διοργάνωσης του Συλλόγου διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει κάποιον αθλητή και να μην του επιτρέψει να ολοκληρώσει τον αγώνα, εφόσον στη διάρκεια του αγώνα υπάρξει σχετική γνωμάτευση εξουσιοδοτημένου γιατρού. Επίσης ο Σύλλογος αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να κινηθούν με προσοχή στα σημεία της διαδρομής, όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

Υπογραφή

 Kατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση από εδώ   

Διαδικασία Εγγραφής

Για την έγκυρη συμμετοχή σας στον αγώνα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018:

Βήμα 1: Συμπληρώστε με ελληνικούς χαρακτήρες όλα τα υποχρεωτικά πεδία στην Δήλωση Συμμετοχής του αγώνα. Προτιμείστε τα κεφαλαία γράμματα. Προσκομίστε την ή στείλτε την ταχυδρομικώς στα γραφεία του Συλλόγου ή σαρώσετε την (scan) και στείλτε την με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βήμα 2: Καταθέστε επωνύμως το κόστος συμμετοχής (15 Ευρώ) στον τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφετε στο έντυπο αυτό και στείλτε μας και την απόδειξη κατάθεσης με fax στο +302821054903 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς.

Προσοχή: Ζητήσετε να αναγραφεί καθαρά το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, ώστε να αντιστοιχιστεί με την Δήλωση Συμμετοχής. Για μαζικές πληρωμές άνω του ενός ατόμου παρακαλούμε συνοδέψτε την απόδειξη κατάθεσης με λίστα των αγωνιζομένων. Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι δηλώσεις συμμετοχής οι οποίες είναι ταμειακά ενήμερες, δηλαδή να έχει κατατεθεί το κόστος συμμετοχής. Επίσης σε περίπτωση που καταθέσετε το ποσό συμμετοχής μέσω τραπεζικού εμβάσματος ΔΙΑΣ ή μέσω εντολής από το e-banking σας, προσέξετε να επιλέξετε την μη χρέωση εξόδων στον δικαιούχο, αλλιώς θα επιβαρυνθείτε με έξοδα 4 €.

Ακυρώσεις: Επιστροφές χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής είναι δυνατές, εφόσον γίνει γραπτή ενημέρωση έως και την Τετάρτη 02/05/2018.

Προσοχή: Οι έχοντες ήδη δηλώσει συμμετοχή μέσω διαδικτύου, πρέπει να στείλουν και την επίσημη φόρμα για τη Δήλωση Συμμετοχής μαζί με την απόδειξη πληρωμής, ταχυδρομικώς στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων, οδός Τζανακάκη 90, 73134 Χανιά.

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Κατάστημα Χανίων 489

Κωδ. Swift τράπεζας - Bic: ETHNGRAA                                                                                                                                

Αριθμός λογαριασμού: GR23 0110 4890 0000 4892 0444 980                                                                                      

Δικαιούχος: Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων

 Κατεβάστε την Διαδικασία εγγραφής