Χορηγοί:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργάνωσε τριήμερο ορειβατικό κέντρο για εφήβους (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 14 μέχρι 18 ετών, στα κεντρικά Λευκά Όρη, πάνω από το χωριό Κάμποι Κεραμειών, το τριήμερο 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2014.

Οι έφηβοι που συμμετείχαν, έζησαν ένα διαφορετικό τριήμερο γεμάτο δράση και γνώρισαν την άγρια ομορφιά των Λευκών Ορέων. Οι διανυκτερεύσεις έγιναν στο καταφύγιο του Συλλόγου στην τοποθεσία Βόλικας. Στο καταφύγιο ο Σύλλογος προσέφερε πρωινό, δείπνο και ένα γεύμα. Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε ενημερωτική συζήτηση σχετικά με την προετοιμασία μιας ομάδας για ανάβαση σε κορυφή και για τον απαραίτητο χειμερινό εξοπλισμό της.

Η εκκίνηση της πεζοπορίας έγινε από το όμορφο ορεινό χωριό Κάμποι, στην επαρχία Κυδωνίας. Η πεζοπορία ήταν σε αργούς ρυθμούς. Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν το παλιό καλογραμμένο ανηφορικό μονοπάτι μέχρι το καταφύγιο. Στη συνέχεια τις επόμενες ημέρες έγιναν πεζοπορίες με παιχνίδια προσανατολισμού στις κοντινές τοποθεσίες Αμπέλια και Καπέλο, αλλά και μέχρι το σπηλαιοβάραθρο Μηλέ, που κρατά χιόνι και πάγο όλο το χρόνο.

Η αναχώρηση έγινε από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου 27/12, και η επιστροφή το απόγευμα της Δευτέρας 29/12. Αρχηγός της εξόρμησης ήταν το μέλος του Συλλόγου κ. Στυλιανός Παπουτσάκης.