Χορηγοί:

 Το πολυήμερο Παιδικό Ορειβατικό Κέντρο του Συλλόγου μας στο καταφύγιο της Ταύρης θα πραγματοποιηθεί φέτος πιο νωρίς από τα άλλα χρόνια. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 το πρωί και η επιστροφή την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 το απόγευμα. Στο διαφορετικό αυτό σχολείο στη φύση τα παιδιά θα ζήσουν στα βουνά, θα μάθουν να σέβονται το περιβάλλον, να οργανώνουν τις προσπάθειες τους, να επικοινωνούν θετικά με άλλα παιδιά και να συνεργάζονται αρμονικά για την επίτευξη κοινών στόχων. Εκτός από τις εύκολες πεζοπορίες, τις οργα- νωμένες διανυκτερεύσεις στα αντίσκηνα, τα παιχνίδια προσανατολισμού, το ραπέλ και την τροχαλία που γίνονται κάθε χρόνο και έχουν ενθουσιάσει όσα παιδιά έχουν συμμετάσχει, το καλοκαίρι αυτό θα έχει ολοκληρωθεί και η τεχνητή πίστα αναρρίχησης στο καταφύγιο, προσφέροντας μια νέα δραστηριότητα σε όσα παιδιά συμμετάσχουν.

 Επειδή ο αριθμός που μπορεί να εξυπηρετήσει το καταφύγιο, είναι συγκεκριμένος θα κρατηθεί σειρά προ- τεραιότητας. Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μάρκος Μαν- ταδάκης, είναι ο υπεύθυνος αυτής της δραστηριότητας, στην οποία θα έχει βοηθούς μέλη του Δ.Σ. με πολύχρονη εμπειρία.

 Δηλώσεις συμμετοχής καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας 9-13 ετών, θα βρείτε κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στα γραφεία του Συλλόγου, τηλ. 28210 44647.