Χορηγοί:

Ο Ε.Ο.Σ. Χανίων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 08 Μαΐου 2011 τον 2ο Αγώνα Ορεινού Τρεξί-ματος 'Σαμαριά' - Samaria Run 2011. Στην διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή 126 άτομα, από τα οποία στην γραμμή της εκκίνησης βρέθηκαν τα 115. Ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά, χωρίς απρόοπτα, τη γραμμή του τερματισμού δε πέρασαν 112 αθλητές. Για τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα, και τους χρόνους κατάταξης κάντε κλικ παρακάτω: 

  Γενική, Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Ανδρών 40-49, Ανδρών 50-59, Ανδρών 60 και άνω, DNS, DNF.

Οι αθλητές που συμμετείχαν, ξεκίνησαν από την το-ποθεσία ‘Μαχί' στο οροπέδιο Ομαλού, πέρασαν από το Ξυλόσκαλο, ακολούθησαν το μονοπάτι μέσα στο Φαράγγι της Σαμαριάς, και από τον Άγιο Νικόλαο ανέβηκαν από τα Ποτιστήρια στα Ποριά, πέρασαν από το καταφύγιο Καλλέργη και τερμάτισαν στο Ξυλόσκαλο Ομαλού. Η διαδρομή όλη ήταν 20 χιλιόμετρα. Η Διεύθυνση Δασών Χανίων και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού ήταν συμπαραστάτες του εγχειρήματος. Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία ΑΝΕΚ LINES A.E., η 'KARISTIANIS-Outdoor Apparel & Footwear Co.' με τις εταιρείες THE NORTH FACE, SALOMON, COLUMBIA και NEW BALANCE τις οποίες αντιπροσωπεύει, η ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε.,η Κρετεμπορική - Γιαννενάκης Α.Ε. και η Γεράνι Αναψυκτικά Α.Ε.. Οι εθελοντές του Συλλόγου βρίσκονταν σε συγκεκριμένα σημεία επικουρικά και οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού βοήθησαν πολύ κατά την διάρκεια του αγώνα.

Επίσης τους αναλυτικούς πίνακες με τα αποτελέσματα του αγώνα θα τους βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα: http://www.samaria.format-computers.gr/.